Кога? - 29 октомври 2022г.

Къде? - Южен парк ( Стартова точка - 42.66465840126973, 23.307767594381158)

В колко? - 19:00 ч.

Допиваш последната глътка вода, изтриваш потта от челото си и продължаваш да тичаш. В ръката си стискаш странната карта, която си получил, и се опитваш да я разшифроваш в движение. Чуваш тежкото дишане на другарите си. Вече сте почти на финала и се разбирате дори само с поглед. Остава още малко.

Вече обходи целият Южен парк. Изтощен си, но и никога не си бил толкова ентусиазиран. Последното парче от пъзела е съвсем близо. Времето изтича. Победата е загадка. Не знаеш колко са оцелелите, не знаеш кой ти диша във врата и дали някой не те е изпреварил. Усмихваш се, опиянен от мисълта за първото място, за изненадата в лицето на противника, когато открие, че е загубил. Безкрайното напрежение те зарежда. А тръпката… тръпката е несравнима.

Това е твоят ден. Не го пропускай. Участвай в най-напрегнатото състезание за годината, което ще те отведе в търсене на неподозирани отговори, нощни съкровища и още нещо… Преоткрий собствените си способности — бързина, съобразителност, издръжливост. Преоткрий тайните на един мистичен град. Преоткрий София

Лабиринтът „Night games“ представлява отборна игра изпълнена с адреналин. Надпревара срещу тъмнината, срещу времето и останалите участници. Главната цел е успешно преодоляване на множество различни задачи, разпределени по контролни пунктове из Южен парк. За изпълнение на разнообразните задачи се предполага перфектна отборна игра, съчетана с индивидуалните умения на всеки един играч. Координацията ще се осъществи по карта-пъзел, предоставяща на участници необходимата ориентация, без нужда от задълбочени познания за територията на парка. Всеки отбор сам определя своята печеливша стратегия за обхождане на пунктовете, а дестинацията на финала ще откриеш сам!