KОИ СА СЪЗДАТЕЛИ НА ПРИКЛЮЧЕНИя?

Предизвикателство, интересна случка, препятствие, оцеляване, търсене на съкровище, гора, море, планина?

За нас приключението е събирателен образ от всичко това – и още. За нас това е философия и начин на живот.

Всичко тръгна от забавлението и любопитството към света и стигна до надграждането не само на себе си, а и на другите. Така се превърна в мисия.

Игрите са основният движещ механизъм на събитията, които организираме, а целта ни е по забавен, различен и интерактивен начин да предизвикаме малки и големи да надскочат себе си, да запалим пламъка у тях и да събудим жаждата за живот.

Съчетаваме логиката с физическата издръжливост чрез различни предизвикателства, които тестват както индивидуалните, така и отборните качества.

Създаваме игрите, така че да са не просто забавни, а и да развиват полезни практически умения като ориентиране в природата, връзване на възли, палене на огън.

Главната посока, в коята гледаме са лагерите. Те създават цялостно преживяване за участниците. Създава се една различна от градската среда, която приближава към природата, създава екипен дух, учи ни да се смеем, да живеем, да се радваме, защото за нас е важно:

Да сме отворени за новото и различното, да се развиваме, да бъдем близки с природата и себе си.

Да се научим да сме силни сами и като част от цялото.

Да открием чара на живота, чара на непознатото, на човешката емоция, отвъд екрана на телефона, да бъдем социални, извън социалните мрежи и отговорни не само към себе си, а и към другите.

Да работим с децата, за децата, да им дадем и предадем, каквото можем и да оставим бъдещето на тях.

Вдъхновението за нас са хората, а мотиваторът е промяната, която виждаме у тях, когато играят. Широко отворените очи, когато някои вижда нещо за първи път, удовлетворението от наученото ново умение, щастието от успешната отборна игра и радостта от пълноценното време си струва целия труд и усилия.